PEOPLE LIFT Mak 1

logo Avutas klein

De 1e echte compacte en lichte schaarliften

Avutas-Mak-2
Electrisch bedienbaar tot een hoogte van 4,65 mrt.

Deze lift is een werelprimeur op het gebied van schaarliften en is uniek in zijn soort. De Mak 1 is een bijzondere lift: dankzij de uitzonderlijk compacte afmetingen van slechts 80 cm breed bij 120 cm lang en 52 cm hoog (zonder de leuningen) past hij vrijwel overal. Omdat de leuningen van het platform verwijderd kunnen worden, kan de Mak 1 schaarlift ook gebruikt worden in krappe ruimtes.

Hij past overal… zelfs thuis!
Hij past overal… zelfs thuis!

Hij past overal…

De Mak 1 is daarom de perfecte keuze voor elk soort onderhoud en montage op hoogte, op de werkvloer zoals bij productie- en carrosseriebedrijven, supermarkten, winkels, magazijnen of zelfs thuis. U kunt de uitzonderlijke hoogte van 4 – 4,65 mtr. bereiken en door het netto gewicht van maar 94 kg (zoveel weegt hij bij vervoer) kan de schaar eenvoudig geladen en zelfs vervoerd worden in de achterbak van een auto. De constructie bestaat volledig uit lichte en zeer sterke aluminium onderdelen.

… zelfs thuis!

De draagcapaciteit is 130 kg en de vier sterke wielen, (eventueel electrisch aangedreven) die zorgen voor stabiliteit en kunnen 360 graden draaien.

Ook zeer geschikt voor productie- en carrosseriebedrijven.
Ook zeer geschikt voor productie- en carrosseriebedrijven.

De voeding voor het omhoog en naar beneden bewegen wordt geleverd door een speciale accu. Dit is een accu van AGM Technology, model FGC23505 cyclic 12V 35AH, die gegarandeerd voldoende vermogen biedt om 50 keer naar boven en beneden te gaan (afhankelijk van de gebruiksfrequentie). Het controlepaneel  aan de onderkant van de schaarlift bij de acculader een CTEK 12V met 220V-stekker, stuurt een speciale aandrijving aan met veiligheidsmoer. Op het platform is een tweede controlepaneel te vinden zodat u vrij kunt werken. Tijdens het gebruik zorgt een geluids-/knipperalarm voor meer veiligheid.

Alle constructieve en elektrische onderdelen zijn het resultaat van uitgebreide ontwikkeling en zijn dan ook bijzonder vanwege hun veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Electrisch bedienbare werkhoogte tot 4,65 mtr. 

Meer versies en typen zijn verkrijgbaar